• Sourcing Solutions
  • Services & Membership
  • Help & Community

Quick Details

  • Material: Plastic
  • Plastic Type: LDPE
  • Bag Type: Bag With Valve
  • Industrial Use: multi-purpose
  • Feature: Moisture Proof
  • Surface Handling: Gravure Printing
  • Sealing & Handle: Zipper Top
  • Custom Order: Accept
  • Place of Origin: Shandong, China (Mainland)
  • Brand Name: DERANO
  • Model Number: DR--Ziplock bag
  • thickness: 25-150micron
  • size: 25X25mm-550X550mm
  • transparency: transperant
  • colour of bag: customizable
  • printing: gravure
  • OEM: accept
  • advantage: widely and recycle
  • samples: provide for free
  • certificate: SGS;ISO;BV
  • shipment: short lead time

Packaging & Delivery

Packaging Details box and carton or customized
Delivery Time Shipped in 15 days after payment

  Reusable plastic zipper packing bag with white block printing  

1.  Ziplock bags introduce                                                             

Zip lock bags are designed with a re-closable plastic zipper track. Consumers can easily close

bags numerous times by pressing the zipper track. We use the 100% LDPE as raw material ,

the details , as follows :

 

Density 0.93g/cm3

Melt Flow Speed

2.8 g/10min

Tensile Strength

11.0 MPa

Elongation at break

550%

Synechia

3.0 N/10cm2

Apophyllite

20pcs/1200cm2

Impurity

Above 0.1mm, ≤19pcs/100g

Stripe

≥B level

Level of cleanliness

+15/kilogram

 

 

 

2. Zip lcok bags Sample Photo:

 

3.Customed zip lock bags Feature: 

1) Brand name: DERANO

2) Patterns:DR-custom bags   

3) Certificate: BV,SGS

4) MOQ: 1000000 piece/pieces or according to your requirements

5).Main market : North and South America/ Europe/Africa/Australia

 

4.Plastic packing Bags Description:

Item

Ziplock bag

Material

LDPE

Color

1-3 colors

Logo

As your request

Printing

Gravure

Free sample

Available

Write-on

Accept(ordinary with milky background)

Size

25X25mm-550x550mm

Custom-made

Accept(just send me drawing or pictures)

Shape of bag

Three sides sealing, with ziplock or slider on top, or as your requirement

Style

Ziplock bag, slider bag, grape bag, printing bag, or with holes

Usage

1. electrical product 

2. cosmetic   

3. handicrafts  

4. daily necessities(disposable glove, rubber band...), and so on

Packaging

1.100pcs/bag,10bags/ctn

2.Retail box

3.As your needs

Lead time

1.Sampling order: 3-5days

2.Mass production:15 days after received payment

 

5.zip lcok bags Usage:

Used to pack food, medicine, medical apparatus, electronic products, cosmetic, handicrafts and

so on;Suit for supermarkets, stores and home.  

 

6.Packages and box as your requirement:

 

 

7. Related products:

Specimen bags /Kangaroo bags 
Slider ziplock bags 

 

 

8.Factory Details: 

1) About Us:

Weifang Derano has been in package fields for 6 years. We devoted to strengthen

production management and focus on the quality. During past years,we have established good

cooperation with more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East,Oceania and 

Asian areas.

2) Production Process:

 

9.Our Certification of BV and SGS:

  

10.Service: 

1)Our products can be made according to your requirements,

 such as size,thickness,printing,package,quantity etc.

2)Excellent quality and competitive price to be provided.

3)OEM and your orders are all acceptable.

4)Third party certificates can be offered as your needs.

 

11.Questions and Answers

Q1:Are you the manufacturer or trading company?

Answer: We are industry and trade integration.

 

Q2:Where is your factory?

Answer: Our factory located in Weifang near to Qingdao Port .

 

Q3: Can I get some samples?

Answer: Sure,samples will be offered to you in advance is our honor.

 

Q4:Which type bags do you produce?

Answer:  Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material,

thickness, size, color, style, quantity ,relevant pictures or marks and  others.

 

Q5:How does your factory do quality control?

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the

beginning of manufacturing. Our factory has gained BV,SGS, ISO certificates.

 

Q6 :How about your bags quality?

Answer: Since 6 years,we only received 1.18% quality complaint from our clients.

 

Q7:How is the packing and shipping?

Answer:Color box,carton and pallet package as your needs.Generally 1x20’GP can load

5-12tons and 1x40’HQ can load about 10-22tons.Loading capacity depends on the your

package.

 

Q8:How long are your lead time?

Answer: 1x40HQ need 25-35days,and 1x20GP need 10-15days.However,as factory

advantage,we have the ability to offer you a short lead time.

 

Q9:How is your price?

Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag,

the higher the unit price, which is based on the same size; before we work out the price,

we have to confirm the thickness, size, color, style.

 

Q10: Where are your main markets?

Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East, Oceania and Asian areas.

 

If you want to know more details , plz feel free to contact us at any time , thanks . 

Transaction History of the Supplier

Below is the information about the supplier's transactions conducted via Alibaba.com. If you require further details regarding the transaction data, please contact the supplier directly.

Transaction Overview

Transactions

Transaction Details

This supplier has completedtransactions with buyers from .

Shipping Destination
Transaction Value
Transaction Date
Email to this supplier
China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company
Transaction Level:
Supplier Assessments:
The supplier supports Trade Assurance – A free service that protects your orders from payment to delivery.
Supplier's Trade Assurance Limit: US $68,000
Learn More