• Sourcing Solutions
  • Services & Membership
  • Help & Community

Quick Details

  • Material: Plastic
  • Plastic Type: LDPE
  • Bag Type: Bag With Valve
  • Industrial Use: Sickness
  • Feature: Recyclable
  • Surface Handling: Hot Stamping
  • Sealing & Handle: Zipper Top
  • Custom Order: Accept
  • Place of Origin: Shandong, China (Mainland)
  • Brand Name: DERANO
  • Model Number: Customized
  • Product name: biohazard specimen bag
  • Item: specimen bag
  • material: LDPE
  • thickness: 0.03-0.15mm
  • printing colors: 1-3colorsor as your request
  • Certificate: SGS, FDA, BV
  • advantage: waterproof,airproof,dampproof
  • usage: food, vegetable, medicine, and so on
  • package: colorful boxes
  • zipper colors: red,blue,green,yellow

Packaging & Delivery

Packaging Details CTNS,BOX,As clients' reqirements
Delivery Time according to your quantity and requirements

LDPE custom kangaroo zipper bag biohazard specimen bag

Brief Description:

 -------------------------------------

1. Brand name: Customer’s brand

2. Patterns:DR-customized bags   

3. Certificate: SGS,BV

4. Mini order: 100 piece/pieces according to your requirements

5. Main market : North and South America/ Europe/Africa/Australia

 

Detail Description :

 

1.Specification of Specimen bag:

Item

slider bag

Material

LDPE

Color

1-3colors

Logo

As your request

Printing

Gravure

Free sample

Available

Write-on

Accept(ordinary with milky background)

Size

1-55cm(W)*1-55cm(L)THICKNESS 0.025-0.15mm (can be customized)

Custom-made

Accept(just send me drawing or pictures)

Shape of bag

Three sides sealing, with ziplock or slider on top, or as your requirement

Style

Ziplock bag, slider bag, grape bag, printing bag, or bag with holes

Usage

1.Packaging food(snack, rice, soybean...); fresh vegetable and fruit packaging  

2.Medicine, medical apparatus  

3.Electrical product 

4.Cosmetic   

5.Handicrafts  

6.Daiy necessities(disposable glove, rubber band...), and so on

Packaging

1.30-100pcs packing in one bag  

2.80-100bags in packing in one carton  

3.according to your request. The bags also accept Customed.

Lead time

1.Sampling order: 3-5days

2.Mass production:15 days after received payment

 

2. Resealable Specimen bag

Zipper bags and slider bags are designed with a re-closable plastic zipper track.Consumers can easily close bags numerous times by pressing the zipper track.

 

 

3. Feature of Specimen bag:

1) Strong sealing, high strength

2) Harmless and antibacterial

3) Moisture proof,  prevent leaks

4) Factory price and fast delivery

5) Customized designs and styles

6) OEM is welcome.

7) Strict material purchase and technical processing

 

4. Parts of our sample Specimen bag:

 

5.Our factary and work shop of Specimen bag:

 

Weifang Derano has been in package  fields for 6 years. We devoted to strengthen production management and focus on the quality. During past years,we have established good cooperation with more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East,Oceania and Asian areas.

 

 Production process:

 

 

6.Parts of wrapping and loading:

 

7.Our certificates of Specimen bag:

 

 

8.Our Services:

 

 1)Our products can be made according to your requirements,such as size,thickness,printing,package,quantity etc.

 2)Excellent quality and competitive price to be provided.

 3)OEM and your orders are all acceptable.

 4)Third party certificates can be offered as your needs.

 

 

9.Tips about LDPE:

Ziplock bag, slider bag also named reclosable bag, zipper closure bag and resealble bag. It is one kind of plastic that could be resealed many times. Film flowing and heat cutting are necessary in the manufacture of making ziplock bags. The raw material include LDPE(Low-Density Polyethylene) and LLDPE(Linear Low-Density Polyethylene). Polyethylene is scentless, non-toxic, ordourless and it also has high corrosion resistance, excellent electrical insulation(especially high frequency insulation). LDPE is widely used to produce thin film, plastic bag, feeding-bottles and so on. In a word, it’s 100% safe to use.  

 

 

10.Let me answer all your questions about slider bag in here:

 

Q1:Are you the manufacturer or trading company?

Answer: We are industry and trade integration.

 

Q2:Where is your factory?

Answer: Our factory located in Weifang near to Qingdao Port .

 

Q3: Can I get some samples?

Answer: Sure,samples willbe offered to you in advance is our honor.

 

Q4:Which type bags do you produce?

Answer:  Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity ,relevant pictures or marks and  others.

 

Q5:How does your factory do  quality control?

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Our factory has gained BV,SGS, ISO certificates.

 

Q6 :How about your bags quality?

Answer: Since 6 years,we only received 1.18% quality complaint from our clients.

 

Q7:How is the packing and shipping?

Answer:Color box,carton and pallet package as your needs.Generally 1x20’GP can load 5-12tons and 1x40’HQ can load about 10-22tons.Loading capacity depends on the your package.

 

Q8:How long are your lead time?

Answer: 1x40HQ need 25-35days,and 1x20GP need 10-15days.However,as factory advantage,we have the ability to offer you a short lead time.

 

Q9:How is your price?

Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag,the higher the unit price, which is based on the same size; before we work out the price, we have to confirm the thickness, size, color, style.

 

Q10: Where are your main markets?

Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East, Oceania and Asian areas.

 

contact us

 

 

Transaction History of the Supplier

Below is the information about the supplier's transactions conducted via Alibaba.com. If you require further details regarding the transaction data, please contact the supplier directly.

Transaction Overview

Transactions

Transaction Details

This supplier has completedtransactions with buyers from .

Shipping Destination
Transaction Value
Transaction Date
Email to this supplier
China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company
Transaction Level:
Supplier Assessments:
The supplier supports Trade Assurance – A free service that protects your orders from payment to delivery.
Supplier's Trade Assurance Limit: US $69,000
Learn More